-

Kerhon laituri- ja telakkapaikkajako ovat voimassa toistaiseksi, kunnes ne kirjallisesti irtisanotaan. Kerho voi tarvittaessa muuttaa aiempia venepaikkoja paremman paikkajaon aikaansaamiseksi. Muistathan tarkistaa paikkasi numeron ennen sen käyttöönottoa.

Telakkapaikkoja jaettaessa huomioidaan nosto- ja säilytystapa. Maksu määräytyy veneen viemän tilan mukaan. Huom! Ylipitkät/ylileveät katokset tai traileri lasketaan maksettavaan tilaan.

Sitoudun noudattamaan KVK ry:n satama- ja telakkasääntöjä, suorittamaan säädetyt maksut sekä hoitamaan vartiovelvollisuuteni. Vartiovuorot voi valita itse huhtikuussa ja lista julkaistaan kerhon nettisivulla ja sataman ilmoitustaululla. Yli 70-vuotiaiden ei tarvitse vartioida. Vapautuksen saaminen edellyttää syntymäajan ilmoittamista.

Sitoudun katsastamaan veneeni vuosittain veneilykauden alussa.

Useamman omistajan veneen hakemuksen tekee vastuullinen omistaja, joka liittyy vuosijäseneksi. Muut itsenäisesti venettä käyttävät liittyvät kimppajäseniksi.

Jäsenyys ja laituripaikat ovat voimassa toistaiseksi kunnes ne irtisanotaan. Kerho voi irtisanoa paikan esim. maksujen laiminlyönnin perusteella.

Älä täytä kenttiin diibadaabaa vaan jätä sen sijaan tyhjäksi.
Laskutustapa


 Jos haet perhe- tai kimppajäsenyyttä, kirjoita lisätietokenttään vuosijäsenen tai veneen nimi.

Jos haet myös venepaikkaa, voit ilmoittaa veneen tiedot seuraavalla sivulla.

Sähköisessä laskutuksessa saat laskun sähköpostilla ja lisäksi tiedon laskun lähettämisestä tekstiviestillä. Näet kaikki vanhat ja uudet laskusi myös kerhon nettisivuilta.


© 2016 Kipparilahden Venekerho KVK ry - Rekisteriseloste
0.007 s