-

Kerhon laituri- ja telakkapaikkajako ovat voimassa toistaiseksi, kunnes ne kirjallisesti irtisanotaan. Kerho voi tarvittaessa muuttaa aiempia venepaikkoja paremman paikkajaon aikaansaamiseksi. Muistathan tarkistaa paikkasi numeron ennen sen käyttöönottoa.

Telakkapaikkoja jaettaessa huomioidaan nosto- ja säilytystapa. Maksu määräytyy veneen viemän tilan mukaan. Huom! Ylipitkät/ylileveät katokset tai traileri lasketaan maksettavaan tilaan.

Määräaikaisen maksun laiminlyöminen tulkitaan vene- ja telakkapaikan irtisanomiseksi.

Sitoudun noudattamaan KVK ry:n satama- ja telakkasääntöjä, suorittamaan säädetyt maksut sekä hoitamaan vartiovelvollisuuteni. Vartiovuorolista julkaistaan keväisin sataman ilmoitustaululla.

Sitoudun katsastamaan veneeni vuosittain veneilykauden alussa.

Useamman omistajan veneen hakemuksen tekee vastuullinen omistaja, joka liittyy vuosijäseneksi. Muut itsenäisesti venettä käyttävät liittyvät kimppajäseniksi.
Jäsenkirjeiden toimitustapa


 Jos haet perhe- tai kimppajäsenyyttä, kirjoita lisätietokenttään vuosijäsenen tai veneen nimi.

Jäsenkirjeiden toimitustapa koskee laskujen ja Kippis-lehden toimitusta, ja vuosikokouksessa ehdotetun sääntömuutoksen toteutuessa myös vuosikokouskutsun toimitusta. Sähköposti otetaan näissä asteittain käyttöön. Siihen asti käytetään entiseen tapaan paperipostia valinnastasi riippumatta.


© 2016 Kipparilahden Venekerho KVK ry - Rekisteriseloste
0.009 s